|
Recept na Zapékaná ryba na víně (Maroko)
Recept na Zapékaná ryba na víně (Maroko) je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapékaná ryba na víně (Maroko) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
70 dkg naporcované ryby (kapr, tonstolobik), 2 lžíce strouhanky, 4 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 3 cibule, 2 lžíce jemně přesekané petrželové natě, 0,3 l bílého vína, šťáva z jednoho citronu, 1 lžička sardelové pasty, sůl, pepř, 1/2 lžičky mletého koriandru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékaná ryba na víně (Maroko)
Recept na Zapékaná ryba na víně (Maroko): Ohnivzdornou mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, přidáme jemně nasekanou cibuli a petrželovou nať, citrónovou šťávu. Na to položíme porce ryby, které osolíme, opepříme a potřeme sardelovou pastou. Zalijeme bílým vínem a dochutíme koriandrem. Dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Pak pokličku odstraníme a rybu zapečeme. Podáváme s horké buď s černým chlebem, nebo s vařenými brambory.
Poznámka k receptu na Zapékaná ryba na víně (Maroko): Velice dobrý a jednoduchý recept, dávám bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékaná ryba na víně (Maroko), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 70 dkg naporcované ryby (kapr, tonstolobik), 2 lžíce strouhanky, 4 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 3 cibule, 2 lžíce jemně přesekané petrželové natě, 0,3 l bílého vína, šťáva z jednoho citronu, 1 lžička sardelové pasty, sůl, pepř, 1/2 lžičky mletého koriandru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékaná ryba na víně (maroko),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékaná ryba na víně (Maroko) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékaná ryba na víně (Maroko)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|