|
Recept na Zapékaná růžičková kapusta
Recept na Zapékaná růžičková kapusta je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Zapékaná růžičková kapusta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g růžičková kapusta - ružičkový kel 200 g kyslá smotana 3 vajcia 2 strúčiky cesnak biele korenie soľ 150 g syr - strúhaný, ja som dala údený.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékaná růžičková kapusta
Recept na Zapékaná růžičková kapusta: Ružičky očistíme, umyjeme, dáme variť do slanej vody na cca 5 min., potom scedíme. Vajíčka rozšľaháme, zmiešame so smotanou, osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak a vmiešame syr, asi 1/4 necháme na posyp. Pekáčik vystelieme papierom na pečenie, rozložíme kapustičky, zalejeme smotanovou zmesou. Dáme piecť - cca 20 min, 200 stupňov. Potom posypeme zvyškom syra a necháme zapiecť - cca 8-10 min.
Poznámka k receptu na Zapékaná růžičková kapusta: Je možné pridať pred zapekaním medzi ružičky posekanú šunku. Nám chutí táto jednoduchá verzia. Podávame s rôzne pripravenými zemiakmi.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékaná růžičková kapusta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 01.02.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 800 g růžičková kapusta - ružičkový kel 200 g kyslá smotana 3 vajcia 2 strúčiky cesnak biele korenie soľ 150 g syr - strúhaný, ja som dala údený
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékaná růžičková kapusta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékaná růžičková kapusta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékaná růžičková kapusta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|