|
Recept na Zapečený lilek s kuřecím masem
Recept na Zapečený lilek s kuřecím masem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Zapečený lilek s kuřecím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 ks lilky - baklažány 2 ks vykostené kuracie stehná alebo prsia polovička cibule olej soľ čierne korenie 2 - 3 strúčiky cesnaku 2 ks paradajky petržlenová vňať 100 - 150 g strúhaný syr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený lilek s kuřecím masem
Recept na Zapečený lilek s kuřecím masem: Lilky umyjeme, pozdĺžne prekrojíme, časť vydlabeme. vydlabanú časť pokrájame, osolíme, osolíme aj lodičky z baklažánov, necháme vypotiť. Na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájané mäso, vydlabanú dužinu, ktorú sme vytlačili z tekutiny, na drobno pokrájané paradajky, cesnak, okoreníme a dusíme. Podľa potreby ešte osolíme. Vypneme a vhodíme petržlenovú vňať. Lodičky osušíme, naplníme zmesou a dáme na plech piecť, cca 30 min 200 stupňov, pod alobal. Potom odkryjeme, posypeme syrom a necháme roztopiť.
Poznámka k receptu na Zapečený lilek s kuřecím masem: Katerina: skvelá správa.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený lilek s kuřecím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 02.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 3 ks lilky - baklažány 2 ks vykostené kuracie stehná alebo prsia polovička cibule olej soľ čierne korenie 2 - 3 strúčiky cesnaku 2 ks paradajky petržlenová vňať 100 - 150 g strúhaný syr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený lilek s kuřecím masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený lilek s kuřecím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený lilek s kuřecím masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|