|
Recept na Žába v díře - Toad in the Hole
Recept na Žába v díře - Toad in the Hole je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Žába v díře - Toad in the Hole budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g grilovacích klobásek 1 velká cibule 2 lžíce oleje 2 velká vejce cca 100 ml smetany na vaření cca 100 ml sodovky nebo vody 3-4 lžíce polohrubé mouky sůl hrst plocholisté petržele nebo pažitky 2 lžičky dijonské hořčice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Žába v díře - Toad in the Hole
Recept na Žába v díře - Toad in the Hole: Vajíčka rozšleháme v mléce s hořčicí, přidáme mouku, promícháme, přidáme sodovku a osolíme. Směs má mít řidší konzistenci, asi jako na palačinky. Vsypeme pokrájenou petrželovou nať a necháme 10 minut odležet. Cibuli nakrájíme na klínky, klobásu na menší kousky a na hřbetu uděláme několik mělkých zářezů (já měla tenčí, tak jsem je po délce rozpůlila a pak měly cca 8 cm na délku). Do pekáčku nebo zapékací misky nalijeme olej, naklademe cibuli, kterou osolíme, a nakrájené klobásky. Dáme do trouby rozpálené na 180°C (horkovzduch) a pečeme, dokud klobása nezezlátne. Pak zalijeme vaječnou směsí a pečeme asi 20 minut, dokud není propečené. Podáváme samotné, se zeleninovým salátem, bramborovou kaší, brambory atd.
Poznámka k receptu na Žába v díře - Toad in the Hole: Jedná se o tradiční anglický recept, proto "Toad in the Hole". Jsou tu už dva trochu podobné, ale tento je přece jen malinko jiný .-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žába v díře - Toad in the Hole, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 19.07.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 300 g grilovacích klobásek 1 velká cibule 2 lžíce oleje 2 velká vejce cca 100 ml smetany na vaření cca 100 ml sodovky nebo vody 3-4 lžíce polohrubé mouky sůl hrst plocholisté petržele nebo pažitky 2 lžičky dijonské hořčice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žába v díře - toad in the hole,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žába v díře - Toad in the Hole - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žába v díře - Toad in the Hole
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|