|
Recept na Wok - pražené zázvorové kuře
Recept na Wok - pražené zázvorové kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Wok - pražené zázvorové kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 lyzice slnecnicoveho oleja, 1 cibula pokrajana na kolieska, 175 g mrkvy pokrajanej na tenske hranolceky, 1 roztlaceny strucik cesnaku, 350g na rezance nakrajenych kuracich prs, 2 lyzice najemno nakrajaneho dumbiera, 4 lyzice sladkeho sherry, 1 lyzica paradajkoveho pretlaku, 1 lyzica hnedeho cukru, 100 ml pomarancovej stavy, 1 lyzicka jedleho skrobu, 1 osupany a rozdeleny pomaranc, sol,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Wok - pražené zázvorové kuře
Recept na Wok - pražené zázvorové kuře: Vo woku rozohrejeme olej a pridame mrkvu a cibulu, na silnom ohni prazime 5 minut, do woku pridame kuracie maso a dumbier, prazime dalsich 15 minut...resp. dovtedy pokial maso nie je makke a pekne opecene. v miske zmiesame sherry, pretlak, cukor, stavu a skrobovu mucku. zmes nalejeme do woku a miesame kym nezovrie. vypneme wok. nakoniec pridame dieliky pomaranca a dokladne premiesame.
Poznámka k receptu na Wok - pražené zázvorové kuře: Zdroj..kniznica sefkuchara. Tento pokrm som robila prvykrat a vynikajuce sme si pochutili...nemala som sherry, tak som ho nahradila portskym...nabuduce pouzijem suche a nie sladke scherry.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Wok - pražené zázvorové kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 28.07.2009
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 lyzice slnecnicoveho oleja, 1 cibula pokrajana na kolieska, 175 g mrkvy pokrajanej na tenske hranolceky, 1 roztlaceny strucik cesnaku, 350g na rezance nakrajenych kuracich prs, 2 lyzice najemno nakrajaneho dumbiera, 4 lyzice sladkeho sherry, 1 lyzica paradajkoveho pretlaku, 1 lyzica hnedeho cukru, 100 ml pomarancovej stavy, 1 lyzicka jedleho skrobu, 1 osupany a rozdeleny pomaranc, sol,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na wok - pražené zázvorové kuře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Wok - pražené zázvorové kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Wok - pražené zázvorové kuře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|