|
Recept na Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Recept na Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g drůbežích jater 300 g vepřového masa (kýta, krkovice...) kousek špeku (podle chuti) 2 cibule 2 papriky (červená, žlutá) sůl pepř trošku oleje 8 středních brambor sůl gril. koření olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Recept na Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem: Maso, játra a papriku si nakrájíme na přibližně stejné kousky a cibuli se špekem na plátky. Vymažeme si pekáč olejem a promíchané suroviny do něj vložíme. Důkladně osolíme, opepříme. (Můžeme přidat i své vlastní koření, třeba na steaky nebo chili...) Pokud máme rádi sosík, podlijeme trochou vody. Pečeme v troubě, dokud není maso měkké, občas opatrně promícháme, abychom se nám játra nerozpadla. Brambory důkladně omyjeme, neškrabeme. Nakrájíme na osminky a napříč zvrchu nařežeme. Smícháme olej, sůl a trošku gril. koření a brambory potřeme. Můžeme přidat k masu a péct dohromady nebo každé zvlášť. Dobrou chuť..
Poznámka k receptu na Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem: Kelisko,promin,že to píšu pod recept,ale ta fotka od KadlikaKadliku,neuraž se prosím na mě,ale ty si fakt dobrej cvok
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: KEliska
- Datum vložení: 10.06.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g drůbežích jater 300 g vepřového masa (kýta, krkovice...) kousek špeku (podle chuti) 2 cibule 2 papriky (červená, žlutá) sůl pepř trošku oleje 8 středních brambor sůl gril. koření olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|