Recept na Vepřové na celeru s hermelínem
Recept na Vepřové na celeru s hermelínem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové na celeru s hermelínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřové plece 1 střední cibule 2 lžíce slunečnicového oleje špetka mletého černého pepře 1/2 lžičky soli 1 hrnek celeru 1 hermelín s paprikou kukuřičný škrob 300 ml 10% smetany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové na celeru s hermelínem
Recept na Vepřové na celeru s hermelínem: Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do světlerůžova. Maso nakrájíme na kostky a krátce ho na ní opečeme, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Celer očistíme, nastrouháme na hrubé nudličky a přidáme k masu. Maso za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut - do měkka. Hermelín přidáme k masu a jakmile se rozpustí, tak omáčku zahustíme škrobem rozmíchaným ve smetaně. Krátde povaříme a dochutíme solí. Podáváme s knedlíkem.
Poznámka k receptu na Vepřové na celeru s hermelínem: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové na celeru s hermelínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JanaB1
- Datum vložení: 02.04.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400 g vepřové plece 1 střední cibule 2 lžíce slunečnicového oleje špetka mletého černého pepře 1/2 lžičky soli 1 hrnek celeru 1 hermelín s paprikou kukuřičný škrob 300 ml 10% smetany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové na celeru s hermelínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové na celeru s hermelínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové na celeru s hermelínem
|
|