|
Recept na Vepřové maso na maďarský způsob
Recept na Vepřové maso na maďarský způsob je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové maso na maďarský způsob budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g vepřového masa 300g vepřových jater 150g žampionů 1 větší cibule 1 červená paprika 1 zelená paprika 2 rajčata olej,sůl,pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové maso na maďarský způsob
Recept na Vepřové maso na maďarský způsob: Maso nakrájíme na kostky,osolíme,opepříme. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky. Rajčata spaříme,oloupeme a nakrájíme na proužky. Maso na oleji orestujeme,přidáme papriku,cibuli a rajčata, vše orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Játra a žampiony nakrájíme na plátky, na oleji pořádně opečeme a vsypeme do směsi s vepřovým masem. Promícháme a krátce podusíme. Podávám s bramborem.
Poznámka k receptu na Vepřové maso na maďarský způsob: také posílám bodíka,vypadá to pěkně,hned bych to ochutnala
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové maso na maďarský způsob, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: anete
- Datum vložení: 12.11.2009
- Počet porcí: 1porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400g vepřového masa 300g vepřových jater 150g žampionů 1 větší cibule 1 červená paprika 1 zelená paprika 2 rajčata olej,sůl,pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové maso na maďarský způsob,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové maso na maďarský způsob - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové maso na maďarský způsob
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|