|
Recept na Vepřová pečeně se zeleným pepřem
Recept na Vepřová pečeně se zeleným pepřem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová pečeně se zeleným pepřem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kus bravcoveho masa na pecenie (ja som mala lopatku) hruborzrnna sol Na marinadu : 6 strucikov cesnaku kytica cerstvej majoranky mala lyzicka soli 1 CL horcicne semienko 1 PL zelene nakladane korenie 3 PL olej Na omacku : vypek z masa podla potreby smotana (ja som pouzila asi 150 ml_ 1 CL horcica 1 PL nakladane zelene korenie nahrubo, cerstvo potlcene korenie sol.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová pečeně se zeleným pepřem
Recept na Vepřová pečeně se zeleným pepřem: Do maziara dame ocisteny cesnak, horcicne semienko, zelene bylinky a zelene korenie bez nalevu. Nahrubo potlcieme, vyberieme , posolime a zalejeme dobrym olejom. Do masa urobime nozom hlboke zarezy a zarezy rozsirime prstom. Do otvorov napchame nalev, hlavne jeho hrubu zlozku a ostatok dobre poroztierame po celom mase a posypeme hrubozrnnou solou. Je dolezite, aby maso nebolo polozene do pekacika, ktory je velky, skor nech je v malom. Do pekacika dame vsetok nalev co ostal a trochu horucej vody…ja som dala 3PL. Piekla som v malej remoske, maso som utesnila papierom na pecenie a prikryla alobalom. Piekla som na strednej remoskovej teplote….asi 3 hodiny. Asi 20 minut pred upecenim som odstranila papier a alobal a necala zapiect. Pomalost v peceni mi zabezpecila stavnatost, maso bolo makucke a mala som dostatok vypeku. Vypek som preliala do kastrolika na stredny plamen . V cca 150 ml smotany som rozslahala lyzicku hladkej muky a vliala do kastrolika k vypeku. Pridala som este lyzicku horcice, vsetko zelene korenie co mi ostalo (asi 2 PL) a nechala prevriet. Omacky sa mi zdalo malo, tak som este doliala mlieko (uz som nemala smotanu). Podla chuti som este dosolila, namlela som do nej nahrubo korenie. Maso som podavala so zemiakovou kasou , preliate omackou.
Poznámka k receptu na Vepřová pečeně se zeleným pepřem: Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3121
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová pečeně se zeleným pepřem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 18.09.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Kus bravcoveho masa na pecenie (ja som mala lopatku) hruborzrnna sol Na marinadu : 6 strucikov cesnaku kytica cerstvej majoranky mala lyzicka soli 1 CL horcicne semienko 1 PL zelene nakladane korenie 3 PL olej Na omacku : vypek z masa podla potreby smotana (ja som pouzila asi 150 ml_ 1 CL horcica 1 PL nakladane zelene korenie nahrubo, cerstvo potlcene korenie sol
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová pečeně se zeleným pepřem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová pečeně se zeleným pepřem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová pečeně se zeleným pepřem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|