Recept na Vepřová kotleta s citronem a estragonem
Recept na Vepřová kotleta s citronem a estragonem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová kotleta s citronem a estragonem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g plátek vepřové kotlety 2 lžíce másla 1 lžíce sušeného estragonu citronová šťáva sůl a pepř na dokončení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová kotleta s citronem a estragonem
Recept na Vepřová kotleta s citronem a estragonem: „Steak“ před přípravou lehce naklepeme dlaní a případné tuhé okraje jemně nařízneme. Plátek masa potřeme máslem, obalíme estragonem a vložíme do pánve rozehřáté na nejvyšší stupeň. Pečeme cca 2-3 minuty, než se maso samo pustí, pak zopakujeme z druhé strany. Jakmile se maso zatáhne, plamen zmírníme, dáme do pánve 2 lžíce másla a vymačkanou šťávu cca z ¼ citronu. Pečeme do požadovaného stupně propečení :-), pokud se nám maso chytá k pánvi, můžeme podlít trochou vařící vody. Na talíři necháme ještě cca 5 minut odležet a solíme a pepříme až po ochutnání a podle potřeby..
Poznámka k receptu na Vepřová kotleta s citronem a estragonem: http://tankavari.blogerka.cz/Maso/Veprova-kotleta-...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová kotleta s citronem a estragonem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Tanicka
- Datum vložení: 15.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 200 g plátek vepřové kotlety 2 lžíce másla 1 lžíce sušeného estragonu citronová šťáva sůl a pepř na dokončení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová kotleta s citronem a estragonem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová kotleta s citronem a estragonem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová kotleta s citronem a estragonem
|
|