|
Recept na Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-)
Recept na Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-) je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
850 g vepřové kotlety bez kosti 1 větší cibule nakrájená na tenká půlkolečka 3 lžíce oleje 4 lžíce ústřicové omáčky 4 lžíce chilli sladké omáčky 6 lžic vody čtyřbarevný pepř z mlýnku Kotányi/když nemáme,postačí obyčejný mletý trošku soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-)
Recept na Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-): Kotletu otřeme vlhkým hadříkem a nařežeme na 4plátky. Malinko po obou stranách naklepeme, nařízneme po okrajích a z obou stran opepříme. Do pánve na rozehřátý olej dáme na zhruba 3minuty orestovat cibuli, pak ji nahrneme ke kraji pánve a vložíme plátky masa. Na silném plameni necháme prudce zatáhnout, plamen ubereme a smažíme pozvolna 7minut. Maso otočíme, nahrneme pod něj cibuli a opět 7minut pozvolna smažíme. Maso zlehka osolíme, pokapeme ústřicovou a chilli omáčkou a pokapaným otočíme dolů do cibule. Poté podlijeme vodou a necháme na silném plameni 3minuty probublat. Kotlety s podušenou cibulí a šťávou podáváme s bramborem, ale hodí se i pečivo.
Poznámka k receptu na Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-): Když příjde hladový manžel z práce domů a se slovy:"Mámo,honem,já mám hlad!" Vám pleskne o kuchyňskou linku flákotu masa, tak honem babo raď:-) Žádná baba mi neporadila, tak jsem zaimprovizovala a byla jsem vyjímečně i pochválena:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 21.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: 850 g vepřové kotlety bez kosti 1 větší cibule nakrájená na tenká půlkolečka 3 lžíce oleje 4 lžíce ústřicové omáčky 4 lžíce chilli sladké omáčky 6 lžic vody čtyřbarevný pepř z mlýnku Kotányi/když nemáme,postačí obyčejný mletý trošku soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová kotleta na cibuli,aneb"mámo,honem,já mám hlad":-)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|