|
Recept na Vejce "Monte Carlo"
Recept na Vejce "Monte Carlo" je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Vejce "Monte Carlo" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 paštičky z lístkového cesta, 1 vajce uvarené na tvrdo, 20 g masla, 20 g roztierateľného syra, 1 CL kečupu, 1 CL kaviátu, 1 CL koňaku, 2 PL majonézovej omáčky, 2 prúžky kapie v oleji, 2 kornútky zo šunky, 2 vejáriky z kyslej uhorky, ev. ešte 2 PL ušľahanej šľahačky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vejce "Monte Carlo"
Recept na Vejce "Monte Carlo": Upečieme si paštičky z lístkového cesta. V miske rozmiešame spolu syr s maslom, kečupom a kaviárom. Týmto krémom naplníme upečené paštičky. Na krém položíme polovicu priečne prerezaného vajca, ktoré prelejeme lyžicou majonézovej omáčky a ozdobíme prúžkom kapie. Kto chce, vystrieka na vajce čiapočku z uľahanej šľahačky. Ozdobíme kornútikmi zo šunky a vejárikmi z kyslej uhorky. Podávame ako slávnostné predjedlo. Na 1 osobu pripravíme dve paštičky takto upravené.
Poznámka k receptu na Vejce "Monte Carlo": Zdroj: pripravila som podľa receptu šéfkuchára Viléma Vrabca.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vejce "Monte Carlo", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 15.12.2010
- Počet porcí: 1 osoba
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 2 paštičky z lístkového cesta, 1 vajce uvarené na tvrdo, 20 g masla, 20 g roztierateľného syra, 1 CL kečupu, 1 CL kaviátu, 1 CL koňaku, 2 PL majonézovej omáčky, 2 prúžky kapie v oleji, 2 kornútky zo šunky, 2 vejáriky z kyslej uhorky, ev. ešte 2 PL ušľahanej šľahačky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vejce "monte carlo",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vejce "Monte Carlo" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vejce "Monte Carlo"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|