|
Recept na Uzená žebra - prostě jen uvařená
Recept na Uzená žebra - prostě jen uvařená je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Uzená žebra - prostě jen uvařená budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 2kg uzených žeber (raději plochá, mají více masa a méně kostí) - 1 bobkový list - 5 kuliček celého pepře - 3 kuličky nového koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzená žebra - prostě jen uvařená
Recept na Uzená žebra - prostě jen uvařená: Žebra opláchneme, nařežeme podél kostí na menší kousky, vložíme do papiňáku, zalijeme do poloviny vodou, přidáme koření a dáme na cca 20-30min. vařit. Podáváme s přílohou dle chuti, u nás vítězí čerstvě nastrouhaný křen, chléb a hořčice - a vůbec nejlepší je, když zapomeneme na příbor a mlsáme příborem králů :)
Poznámka k receptu na Uzená žebra - prostě jen uvařená: Máme tu krásně grilovaná či pečená žebírka, ale tuhle nejobyčejnější a nejrychlejší úpravu jsem zde kupodivu nenašla. Někdo vývar používá dál například na polévky (hrachová, s rýžovou zavářkou atd.)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzená žebra - prostě jen uvařená, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 18.09.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: - 2kg uzených žeber (raději plochá, mají více masa a méně kostí) - 1 bobkový list - 5 kuliček celého pepře - 3 kuličky nového koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzená žebra - prostě jen uvařená,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzená žebra - prostě jen uvařená - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzená žebra - prostě jen uvařená
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|