|
Recept na Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Recept na Těstoviny s čerstvými špenátovými listy je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Těstoviny s čerstvými špenátovými listy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
mala viazanicka cerstvych spenatovych listkov platok masla 2 struciky cesnaku na omacku: olej 1 mensia cibula 1 plocha lyzica muky 2 male hrnceky smotany na varenie; maly hrncek = 125ml 1 plna lyzica taveneho syra 2 struciky cesnaku 1 hrncek cestovin (pouzila som 2 druhy, ktore sa varia 12 minut, pretoze mojim detom sa paci, ked je to pestrejsie:); hrncek = 300ml sol a muskatovy oriesok na dochutenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Recept na Těstoviny s čerstvými špenátovými listy: Cestoviny si uvarime v osolenej vode podla navodu na obale. V hrnci zohrejeme trosku olej a orestujeme nadrobno nakrajanu cibulu. Zaprasime ju mukou a urobime bledu zaprazku. Zalejeme smotanou, dobre premiesame. Pridame taveny syr a nechame rozpustit. Premiesame. Odstavime z ohna. Primiesame nakrajany cesnak do omacky a mozete dochutit aj stipkou muskatoveho orieska. V mensom hrnci si rozpustime maslo, pridame cesnak a chvilku orestujeme. Len kym neuvolni vonu. Pridame nakrajany spenat a minutku restujeme. Nakoniec scedime uvarene cestoviny, vlozime do misy, pridame besamelovo-syrovu omacku a orestovany spenat. Vsetko dobre premiesame, ochutname, dosolime, ak treba a mozeme papat.
Poznámka k receptu na Těstoviny s čerstvými špenátovými listy: Varila som podla receptu z tejto stranky: http://www.gurman.rimava.sk/vyskusane-recepty/vari... http://ssalonis.blogspot.com/2010/11/cestoviny-s-c...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny s čerstvými špenátovými listy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: michsamant
- Datum vložení: 21.01.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: mala viazanicka cerstvych spenatovych listkov platok masla 2 struciky cesnaku na omacku: olej 1 mensia cibula 1 plocha lyzica muky 2 male hrnceky smotany na varenie; maly hrncek = 125ml 1 plna lyzica taveneho syra 2 struciky cesnaku 1 hrncek cestovin (pouzila som 2 druhy, ktore sa varia 12 minut, pretoze mojim detom sa paci, ked je to pestrejsie:); hrncek = 300ml sol a muskatovy oriesok na dochutenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny s čerstvými špenátovými listy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny s čerstvými špenátovými listy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|