|
Recept na Tatarák z lososa
Recept na Tatarák z lososa je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Tatarák z lososa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g čerstvého alebo chladeného lososa (nie mrazeného!), 300 g šalátovej uhorky, 1 limetka, 1 čl dijonskej horčice, 2 pl panenského olivového oleja, čerstvo namleté čierne korenie, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tatarák z lososa
Recept na Tatarák z lososa: Z lososa stiahneme kožu a nakrájame ho na drobné kocky, uhorku ošúpeme, rozpolíme po dĺžke a vyberieme prostriedok s jadrami (vyhodíme). Pokrájame nadrobno a spolu s lososom dáme do nekovovej (keramickej alebo sklenenej) misy. Pridáme šťavu z limetky, olej, horčicu, osolíme, okoreníme a premiešame. Dáme na polhodinku do chladničky. Počas chladenia 2-3 krát premiešame. Tatarák má byť matný. Podávame s kolieskami uhorky a s hriankou alebo čerstvou bagetou.
Poznámka k receptu na Tatarák z lososa: tu okurku radím vynechat, a přidávám čerstvý žloutek, který to vše zjemní do nebeské chuti:-
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatarák z lososa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 30.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 800 g čerstvého alebo chladeného lososa (nie mrazeného!), 300 g šalátovej uhorky, 1 limetka, 1 čl dijonskej horčice, 2 pl panenského olivového oleja, čerstvo namleté čierne korenie, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatarák z lososa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatarák z lososa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatarák z lososa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|