Recept na Švýcarské kuřecí řízky
Recept na Švýcarské kuřecí řízky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Švýcarské kuřecí řízky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800g kuřecích řízků 100 plátkového sýra 100g debrecínky nebo šunky olej, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Švýcarské kuřecí řízky
Recept na Švýcarské kuřecí řízky: Kuřecí řízky naklepeme, mírně osolíme, protože šunka a sýr jsou dostatečně slané, na polovinu řízku dáme plátek šunky a plátek sýra, přeložíme a sklepneme paličkou nebo upevníme párátkem.Obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance. Usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem nebo bramb. kaší.
Poznámka k receptu na Švýcarské kuřecí řízky: Slintááám!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švýcarské kuřecí řízky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lendiiik (Lenka Horáčková)
- Datum vložení: 04.10.2009
- Počet porcí: 1 - 2 podle hladu strávníka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 800g kuřecích řízků 100 plátkového sýra 100g debrecínky nebo šunky olej, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švýcarské kuřecí řízky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švýcarské kuřecí řízky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švýcarské kuřecí řízky
|
|