|
Recept na Stroganov - Nestroganov
Recept na Stroganov - Nestroganov je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Stroganov - Nestroganov budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1200 g bravčového stehna (pliecka), 500 g šampiňónov, 2 cibule, 200 ml šľahačkovej smotany, 1/2 baranieho rohu (štipľavá paprika), 3 pl dijonskej horčice, 100 ml paradajkového pretlaku, 1 citrón, 50 g masla, 3-4 pl olivového oleja (nie panenského), soľ, paradajky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Stroganov - Nestroganov
Recept na Stroganov - Nestroganov: Mäso pokrájame na tenšie plátky, osolíme, premiešame s olejom a necháme 1 hodinu odstáť. Potom ho opečieme na silnom plameni v panvici s maslom. Do panvice vlejeme aj olej, v ktorom bolo mäso naložené. Opečené plátky vyberáme do ďalšej ohriatej panvice alebo kastróla, dokiaľ sa neopečie všetko mäso. V panvici, kde sa mäso opekalo, orestujeme dozlatista kolieska cibule. K cibuli pridáme pokrájan= šampiňóny, Podlejeme paradajkovým pretlakom (najlepšie vlastným),pridáme dijonskú horčicu a smotanu, premiešame, prehrejeme a do omáčky vrátime kúsky opečeného mäsa. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s čerstvými paradajkami.
Poznámka k receptu na Stroganov - Nestroganov: Príma masko a ta šťávička jůů+6
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Stroganov - Nestroganov, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 23.04.2012
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1200 g bravčového stehna (pliecka), 500 g šampiňónov, 2 cibule, 200 ml šľahačkovej smotany, 1/2 baranieho rohu (štipľavá paprika), 3 pl dijonskej horčice, 100 ml paradajkového pretlaku, 1 citrón, 50 g masla, 3-4 pl olivového oleja (nie panenského), soľ, paradajky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na stroganov - nestroganov,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Stroganov - Nestroganov - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Stroganov - Nestroganov
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|