|
Recept na Špenátové noky - halušky
Recept na Špenátové noky - halušky je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Špenátové noky - halušky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
450 g mrazený špenátový pretlak - necháme rozmraziť 2 vajcia 500 - 600 g polohrubej múky soľ voda podľa potreby.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špenátové noky - halušky
Recept na Špenátové noky - halušky: Postavíme si variť väčšie množstvo vody, to je prvá fáza, pretože cesto na halušky nie je dobré, ak je pripravené dopredu. (Uvolňuje sa lepok a cesto je ťahavé.) Do misy dáme rozmrazený špenát, rozšľahané vajíčka, múku, osolíme a pridávame studenú vody podľa potreby, vypracujeme varechou. Cesto má byť relatívne husté, skoro ako napr. cesto na knedlíky. Do vriacej vody vhadzujeme halušky z haluškára, alebo z namokrenej doštičky nožom namočeným do vody odkrajujeme kúsky cesta do vody. Naraz zavarujeme len menšie množstvo. Keď vyplávajú na povrch, sú hotové. Cedidlom vyberáme do pripravenej misy, omastíme olejom alebo sadlom.
Poznámka k receptu na Špenátové noky - halušky: Podávame ako prílohu napr. k rôznym mäsám na šťave, gulášom, vizuálne efektné sú s riedkou smaženicou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špenátové noky - halušky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 10.02.2011
- Počet porcí: 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 450 g mrazený špenátový pretlak - necháme rozmraziť 2 vajcia 500 - 600 g polohrubej múky soľ voda podľa potreby
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špenátové noky - halušky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špenátové noky - halušky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špenátové noky - halušky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|