|
Recept na Špecle-jemné,přílohové noky
Recept na Špecle-jemné,přílohové noky je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Špecle-jemné,přílohové noky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 ml polohrubé mouky promíchané s ¼ sáčku prášku do pečiva 155 ml 30% smetany ke šlehání,nebo neslazeného kondenzovaného mléka 1 vejce 3 pl nasekaných čerstvých bylinek ½kl soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špecle-jemné,přílohové noky
Recept na Špecle-jemné,přílohové noky: Ve větší nádobě si ušleháme smetanu s vejcem, osolíme a postupně během šlehání přisypáváme mouku s práškem do pečiva.Přidáme bylinky, promícháme a necháme 10-20minut odpočinout. Do osolené, vařící vody polévkovou lžící tvarujeme větší noky, které po vynoření necháme na slabém plameni ještě 2minuty povařit. Poté scedíme. Pokud chceme mít drobnější tvar, můžeme protlačit přes síto na noky. Používáme jako přílohu všude tam, kde je vhodná rýže, různé těstoviny, nebo knedlíky.
Poznámka k receptu na Špecle-jemné,přílohové noky: Pod svou časem“vychytanou“verzi u nás doma oblíbených špeclí, přidávám 3podobné, které jsem zde v receptech našla.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špecle-jemné,přílohové noky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 13.12.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 400 ml polohrubé mouky promíchané s ¼ sáčku prášku do pečiva 155 ml 30% smetany ke šlehání,nebo neslazeného kondenzovaného mléka 1 vejce 3 pl nasekaných čerstvých bylinek ½kl soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špecle-jemné,přílohové noky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špecle-jemné,přílohové noky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špecle-jemné,přílohové noky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|