|
Recept na Smažené kuře po Toskánsku
Recept na Smažené kuře po Toskánsku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Smažené kuře po Toskánsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 cele kure 4 velka vejce 100 gr hl. mouky 2 vetvicky rozmarynu sul, pepr spetka chilli papricky (nemusi byt).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smažené kuře po Toskánsku
Recept na Smažené kuře po Toskánsku: Do vetsi misky dame vejce, rozkvrdlame, pridame sul, pepr, cili papricky a nasekany rozmaryn. Omyte kure naporcujeme asi na 10 dilu a vlozime do vajecne hmoty. Nechame alespon 30 minut nalozene. Pote vyndame jednotlive dily kurete, okapeme prebytecne vejce zpet do misy. K vejcim pridame asi 100 gr mouky a utvorime testicko, ktere je hustejsi nez na palacinky. (Mnozstvi mouky je orientacni, zalezi na velikosti vajec a na suchosti ci vlhkosti mouky). Kure "obalime" v testicku (muzeme si pomahat i lzickou) a smazime v horkem oleji do ruzova. Dle chuti prisolime.
Poznámka k receptu na Smažené kuře po Toskánsku: Ja jsem na zaver kure jiz nesolila. Nechala jsem ho nalezene trochu dele nez pul hodiny a sul do kure pronikla a navic i testicko je jiz slane. Je ale pravda, ze my doma moc nesolime. Obalovani v testicku je v Toskansku dost rozsirene. Moc dobry je i smazeny kralik, ci smazena zelenina. Ve Florencii rikaji, ze smazena je dobra i podrazka od bot. A neco na tom asi bude. Recept mam z knihy Hostince Florencie a Chiantske oblasti
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažené kuře po Toskánsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: bara.it (barbora)
- Datum vložení: 16.12.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 cele kure 4 velka vejce 100 gr hl. mouky 2 vetvicky rozmarynu sul, pepr spetka chilli papricky (nemusi byt)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažené kuře po toskánsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažené kuře po Toskánsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažené kuře po Toskánsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|