RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka, recepty Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka, Šlehačka, bez, tuku, -, italská, vařená, šlehačka


Recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka

Recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
250 ml vody, l lžička čiré želatiny (dortové želé), 2 lžíce cukru krupice, l sáček vanilkového cukru, 2 lžíce hladké mouky, 2 bílky.

Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Zvětšit obrázek

Recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka

Recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka:
Želatinu nasypeme do hrnečku, zalejeme jí 2 lžícemi teplé vody a necháme jí nabobtnat. Mezi tím si v kastrůlku smícháme mouku s oběma cukry a zalejeme studenou vodou. Na mírném ohni vše provaříme za stálého míchání asi 3-5 minut. Odstavíme z plotny, přimícháme želatinu a necháme jí pořádně rozpustit. Chladnoucí hmotu přendáme do mísy - nejlépe do robotu a šleháme - tím se částečně vychladí. Pak postupně přidáme po jednom bílky a hmota za chvíli získá konzistenci klasické šlehačky.

Poznámka k receptu na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka:
Toto množství stačí na pokrytí celého velkého plechu do výšky asi 2 cm. Nedoporučuji nechávat do druhého dne, bílky by začaly vodnatět. I na fotce je vidět, že trochu povoluje, fotka byla pořízená asi 10 hodin po zdobení. Chuťově je to docela dobré, pokud na to neupozorníte, nikdo si ani nevšimne, že to není pravá šlehačka. A vzhledem k tomu, že pravá šlehačka je taky pravá kalorická bomba, je tohle dobré řešení. Zdroj: Knihovnička Recepty 07/20l4

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Hella
  • Datum vložení: 22.10.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 250 ml vody, l lžička čiré želatiny (dortové želé), 2 lžíce cukru krupice, l sáček vanilkového cukru, 2 lžíce hladké mouky, 2 bílky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist