RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině, recepty Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině, Siven, pečený, , bylinkách, dušený, na, jablk


Recept na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině

Recept na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kuchaní siveni čerstvé bylinky ( rozmarýn, libeček, petrželka, estragon, koriandr, máta, šalvěj ) 2 - 3 citrony ( nebo limetky ) 1 stonek řapíkatého celeru 4 cherry rajčátka máslo 1 jablko ( kyselejší, tvrdší ) bílé víno podle každého voda na podlévání.

Siven pečený  v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Zvětšit obrázek

Recept na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině

Recept na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině:
Bylinky necháme vcelku, citrony nakrájíme na čtvrtky, jablíčko nakrájíme na osminky. Bylinkami moc nešetříme, jejich vůně a chuť postačí na celkovou chuť, nemusíme pak moc solit ani pepřit. Kuchyňsky očištěným rybkám naplníme máslem vymazaná bříška vždy svazečkem bylinek a kouskem citronu. Ryby vložíme do pekáčku, obložíme jablkem, řapíkatým celerem, rajčátky a zbytky bylinek a citronů. Na siveny dáme malé kousky másla, jemně posolíme a zalijeme troškou vody a vína. Vložíme do rozehřáté trouby. Ryby zpočátku necháme přikryté alobalem, pak je již pečem rychleji. Doléváme vínko nebo vodu tak, aby ryby nebyly vysušené, aby tam bylo stále trochu šťávy. Nejlépe poznáme, že jsou rybky moc dobře upečené tehdy, když lze povytáhnout hřbetní ploutev, pak by rybí masíčko mělo být křehké a šťavnaté a i proto rybky radši častěji kontrolujeme při pečení. Po vytažení z trouby upečené siveny ještě jednou lehce potřeme kouskem másla a přelijeme šťávou. Poté hned podáváme, každý si pepř a sůl přidá až podle chuti na talíři. Podobně se dá tento recept použít na vekovnim grilu. Podáváme tmavý chléb nebo opečený brambor a kvalitní vychlazené bílé víno.

Poznámka k receptu na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině:
krásně upravená rybička

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 30.07.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 kuchaní siveni čerstvé bylinky ( rozmarýn, libeček, petrželka, estragon, koriandr, máta, šalvěj ) 2 - 3 citrony ( nebo limetky ) 1 stonek řapíkatého celeru 4 cherry rajčátka máslo 1 jablko ( kyselejší, tvrdší ) bílé víno podle každého voda na podlévání
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist