Recept na Silvestrák
Recept na Silvestrák je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Silvestrák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg kabanosu 1 cibule 6 natvrdo uvařených a vychladlých vajec 3 stroužky prolisovaného česneku kečup ocet sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Silvestrák
Recept na Silvestrák: Kabanos nakrájíme na půlkolečka nebo na čtvrtky, kdo jak komu vyhovuje, vejce nakrájíme na osminky a ještě překrojíme v půlce, aby nebyly tak dlouhé a smícháme vše dohromady a promícháme, necháme v chladu 1 den odležet. Příloha : pečivo
Poznámka k receptu na Silvestrák: Jak je patrné z názvu studená kuchyně, tak pozor ještě pro méně chápající NEVAŘI SE !!!!!!!!!!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Silvestrák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 16.02.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 1/2 kg kabanosu 1 cibule 6 natvrdo uvařených a vychladlých vajec 3 stroužky prolisovaného česneku kečup ocet sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na silvestrák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Silvestrák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Silvestrák
|
|