|
Recept na Sedmihradské zelí II - jednoduché
Recept na Sedmihradské zelí II - jednoduché je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Sedmihradské zelí II - jednoduché budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g mleté bravčové - vepřové mäso (pliecko, chudý bôčik a pod.) 2 kg kvasená kapusta - zelí 200 g údená domáca klobása 1 cibule 5 strúčikov česneku pepř mletá paprika 150g ryže masť - sádlo 300 ml zakysané smetany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sedmihradské zelí II - jednoduché
Recept na Sedmihradské zelí II - jednoduché: Zelí premyjeme, ak je kyslé a prekrájame. Na masti speníme cibuľu, pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak, papriku, premiešavame cca 10 min. Ryžu pár minút povaríme vo vode, scedíme. Na pekáč rozložíme polovicu kapusty, posypeme ryžou, poduseným mletým mäsom, pokladieme kolieskami klobásy, prikryjeme druhou polovicou kapusty. Povrch prelejeme kyslou smotanou, môžeme v nej rozmiešať mletú červenú papriku a zvoľna v pečieme cca 80 minút, najprv pod alobalom. Niekedy ešte jednu cibuľu nakrájam a zamiešam do kapusty, príp. pridám korenie. Miesto ryže robievam aj s krúpami.
Poznámka k receptu na Sedmihradské zelí II - jednoduché: Po vybratí z rúry necháme cca 20 min stáť, potom podávame s čerstvým chlebom, príp. varenými zemiakmi.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sedmihradské zelí II - jednoduché, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 25.02.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g mleté bravčové - vepřové mäso (pliecko, chudý bôčik a pod.) 2 kg kvasená kapusta - zelí 200 g údená domáca klobása 1 cibule 5 strúčikov česneku pepř mletá paprika 150g ryže masť - sádlo 300 ml zakysané smetany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sedmihradské zelí ii - jednoduché,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sedmihradské zelí II - jednoduché - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sedmihradské zelí II - jednoduché
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|