RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rychlá kyselice z papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rychlá kyselice z papiňáku, recepty Rychlá kyselice z papiňáku, Rychlá, kyselice, papiňáku


Recept na Rychlá kyselice z papiňáku

Recept na Rychlá kyselice z papiňáku je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Rychlá kyselice z papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g mletého masa mix 400 g kysaného zelí 3 bobkové listy 1 větší cibule 1 PL oleje 1 PL mleté sladké papriky 1 PL hladké mouky 1 kelímek zakysané smetany ½ L mléka,nebo vody.

Rychlá kyselice z papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Rychlá kyselice z papiňáku

Recept na Rychlá kyselice z papiňáku:
Pokud je zelí hodně kyselé, trochu ho propláchneme a překrájíme na menší kousky. Do hrnce na rozehřátý olej dáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli a 3 minutky restujeme do sklovata. Přidáme mleté maso, které nejlépe mačkadlem na bramborovou kaši pomačkáme, aby se kousky masa od sebe hezky oddělovaly, chvilku zarestujeme a až maso začne jako by šednout, přisypeme sladkou papriku, rychle promícháme a zalijeme půl litrem horké vody. Přidáme překrájené zelí, bobkový list, hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na mírném plameni vaříme 5 minut. Poté hrnec odstavíme z plamene, ochladíme a otevřeme. V 1/2 litru mléka nebo vody si rozmícháme polévkovou lžíci hladké mouky, vlijeme do povařeného zelí a za častého promíchávání na mírném plameni vaříme 1O minut. Pak vmícháme zakysanou smetanu, prohřejeme, každý dle své chuti dochutíme a podáváme ozdobené kopečkem smetany.

Poznámka k receptu na Rychlá kyselice z papiňáku:
Rodinka měla chuť na kyselici, nebyla žádná uzenina a chtěli ji nejlépe hned:-)Pokud nevlastníme papiňák, vaříme v hlubším hrnci asi 20minut, než změkne zelí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlá kyselice z papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 28.12.2011
  • Počet porcí: 4 velké
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: 300 g mletého masa mix 400 g kysaného zelí 3 bobkové listy 1 větší cibule 1 PL oleje 1 PL mleté sladké papriky 1 PL hladké mouky 1 kelímek zakysané smetany ½ L mléka,nebo vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlá kyselice z papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlá kyselice z papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlá kyselice z papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist