Recept na Rybí filé po Japonsku
Recept na Rybí filé po Japonsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí filé po Japonsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 až 4 porce rybího filé, 6 lžic sójové omáčky, 3 lžičky cukru, 3 stroužky česneku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí filé po Japonsku
Recept na Rybí filé po Japonsku: V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek. Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet. Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování potíráme nálevem.
Poznámka k receptu na Rybí filé po Japonsku: Co to meles maris..snad sladke ne? a sladke omacky sou blbost.slane jidlo ma byt slane a ne tam davat cukr a pokazit cele jidlo..to delaji fakt jen čícani a japonci..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filé po Japonsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 3 až 4 porce rybího filé, 6 lžic sójové omáčky, 3 lžičky cukru, 3 stroužky česneku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filé po japonsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filé po Japonsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filé po Japonsku
|
|