RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí, recepty Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí, Rybí, filé, na, špenátosýrovém, lůžku, raj


Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí

Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g baby špenátu 1 kelímek sýru Gervais ( 125gr ) s česnekem a provensálskými bylinkami nebo bez příchutě 2 lžíce bylinkového oleje basilico nebo olivového 2 filety bělomasé ryby nebo 4 kostky filé 2 rajčata 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo sýru Gran Moravia sůl čerstvě mletý pepř.

Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Zvětšit obrázek

Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí

Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí:
Troubu předehřejeme na 200 st ( horkovzduch ). Špenátové listy dáme do cedníku a přelejeme vařící vodou a následně propláchneme ledovou, promícháme a necháme okapat. Poté smícháme v misce se sýrem a urovnáme do zapékací misky, kterou vytřeme lžící oleje. Rybu osolíme, opepříme a položíme na špenátové lůžko. Na ryby poklademe na plátky nakrájená rajčata, zakápneme zbývajícím olejem, opepříme a posypeme hoblinkama parmazánu ( Gran Moravia ). Dáme do vyhřáté trouby a pečeme cca 20 min., záleží na tloušťce ryby.

Poznámka k receptu na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí:
Chlazené filé je samozřejmě lepší, nepouští tolik vody. Pokud použijeme, jako já, mražené, volíme kvalitní, bez přidané vody a chemických přísad. Měla jsem od fy Mylord - štikozubec chilský. Inspirace z časopisu Apetit, mírně upraveno. Jako příloha jsou vhodné brambory, dietáři nemusí nic. Mě to chutnalo bez... tedy přílohy. Dobrou, zdravou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 06.04.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 200 g baby špenátu 1 kelímek sýru Gervais ( 125gr ) s česnekem a provensálskými bylinkami nebo bez příchutě 2 lžíce bylinkového oleje basilico nebo olivového 2 filety bělomasé ryby nebo 4 kostky filé 2 rajčata 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo sýru Gran Moravia sůl čerstvě mletý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist