|
Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g baby špenátu 1 kelímek sýru Gervais ( 125gr ) s česnekem a provensálskými bylinkami nebo bez příchutě 2 lžíce bylinkového oleje basilico nebo olivového 2 filety bělomasé ryby nebo 4 kostky filé 2 rajčata 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo sýru Gran Moravia sůl čerstvě mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Recept na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí: Troubu předehřejeme na 200 st ( horkovzduch ). Špenátové listy dáme do cedníku a přelejeme vařící vodou a následně propláchneme ledovou, promícháme a necháme okapat. Poté smícháme v misce se sýrem a urovnáme do zapékací misky, kterou vytřeme lžící oleje. Rybu osolíme, opepříme a položíme na špenátové lůžko. Na ryby poklademe na plátky nakrájená rajčata, zakápneme zbývajícím olejem, opepříme a posypeme hoblinkama parmazánu ( Gran Moravia ). Dáme do vyhřáté trouby a pečeme cca 20 min., záleží na tloušťce ryby.
Poznámka k receptu na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí: Chlazené filé je samozřejmě lepší, nepouští tolik vody. Pokud použijeme, jako já, mražené, volíme kvalitní, bez přidané vody a chemických přísad. Měla jsem od fy Mylord - štikozubec chilský. Inspirace z časopisu Apetit, mírně upraveno. Jako příloha jsou vhodné brambory, dietáři nemusí nic. Mě to chutnalo bez... tedy přílohy. Dobrou, zdravou chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rebeka (Naďa)
- Datum vložení: 06.04.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 200 g baby špenátu 1 kelímek sýru Gervais ( 125gr ) s česnekem a provensálskými bylinkami nebo bez příchutě 2 lžíce bylinkového oleje basilico nebo olivového 2 filety bělomasé ryby nebo 4 kostky filé 2 rajčata 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo sýru Gran Moravia sůl čerstvě mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|