|
Recept na Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem
Recept na Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Rebarbora, jahody, ostružiny, od všeho tolik, abychom měli kilo ovoce, půl kg krystalového cukru, 1 Gelfix Extra 2:1..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem
Recept na Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem: Ovoce si umyjeme, nakrájíme na menší kousky a buď pomeleme, nebo rozmixujeme ponorným mixérem. 2 lžíce cukru smícháme s Gelfix Extra a přidáme do směsi. Tak vaříme 1 minutu. Pak přidáme zbytek cukru a vaříme ještě 5 minut. Horké plníme do skleniček a obrátíme dnem vzhůru.
Poznámka k receptu na Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem: Ovoce můžeme jakkoliv měnit, podle chuti. Já jsem měla jahody a rebarboru a ostružiny z mrazáku. Džem je super pikantní, vhodný na pečivo i na koláče. Z tohoto množství jsem měla 6 skleniček od přesnídávky a jednu misku..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 25.08.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: Rebarbora, jahody, ostružiny, od všeho tolik, abychom měli kilo ovoce, půl kg krystalového cukru, 1 Gelfix Extra 2:1.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|