|
Recept na Ravioli jako lasagne s dýní
Recept na Ravioli jako lasagne s dýní je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Ravioli jako lasagne s dýní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balíček čerstvých nevarených ravioli ( asi 32 ks ) plnených mäsom alebo akoukoľvek inou plnkou, 5 lyžíc strúhaného syra na posypanie, 3 lyžice masla Dyňová omáčka : asi 700 g oranžovej dyne, 250 ml sladkej smotany, 150 g strúhaného syra, mleté biele korenie, soľ Zeleninová zmes : 500 g mangoldu ( môže byť aj špenát ), 2 lyžice sekaných čerstvých šalviových lístkov, biele mleté korenie, soľ, 1 cibuľa, 4-5 strúčikov cesnaku, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ravioli jako lasagne s dýní
Recept na Ravioli jako lasagne s dýní: Dyňová omáčka : Dyňu uvaríme vo vode do polomäkka, scedíme, rozmixujeme. Necháme prechladnúť a potom zmiešame so smotanou, strúhaným syrom, osolíme, okoreníme. Zeleninová zmes : Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak, krátko opražíme. Pridáme na rezance narezaný mangold a nasekanú šalviu, osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme. Do vymasteného pekáčika dáme tenšiu vrstvu dyňovej omáčky a poukladáme na ňu polovicu raviol. Navrstvíme polovicu zeleninovej zmesi a zalejeme polovicou zvyšnej omáčky. Postup zopakujeme ešte raz : ravioli, zvyšok zeleniny a zvyšok omáčky. Navrch položíme maslo, zakryjeme alobalom a pečieme pri strednej teplote asi 30 minút. Potom odkryjeme, posypeme syrom a ešte dopečieme do zlata.
Poznámka k receptu na Ravioli jako lasagne s dýní: Recept nie je môj, inšpirovala som sa na internete. Je z webu Varecha.sk, kde ho dala pani Babav.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ravioli jako lasagne s dýní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 12.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 balíček čerstvých nevarených ravioli ( asi 32 ks ) plnených mäsom alebo akoukoľvek inou plnkou, 5 lyžíc strúhaného syra na posypanie, 3 lyžice masla Dyňová omáčka : asi 700 g oranžovej dyne, 250 ml sladkej smotany, 150 g strúhaného syra, mleté biele korenie, soľ Zeleninová zmes : 500 g mangoldu ( môže byť aj špenát ), 2 lyžice sekaných čerstvých šalviových lístkov, biele mleté korenie, soľ, 1 cibuľa, 4-5 strúčikov cesnaku, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ravioli jako lasagne s dýní,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ravioli jako lasagne s dýní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ravioli jako lasagne s dýní
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|