|
Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem
Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g domácí lučiny 4 vejce 2 PL změklého másla pažitka, petrželka, sůl 1 a půl lžičky čerstvě nastrouhaného křenu sůl 6-8 rajčátek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem
Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nahrubo nastrouháme. Domácí lučinu smícháme s vychladlými uvařenými vejci, se změklým máslem, nastrouhaným čerstvým křenem a pažitkou. Větší tvrdší rajčátka omyjeme, seřízneme vršek a vydlabeme. K lučinové směsi přidáme vnitřky z rajčat a vše promícháme. Směsí naplníme rajčátka, dozdobíme pažitkou, petrželkou a podáváme s pečivem. Přidávám recept na domácí lučinu podle Bibinky : 3 velké bílé jogurty(jeden 500 ml) 1 celá smetana na vaření, nebo šlehačka(250 ml) špetka soli větší hustý cedník plátýnko Postup V míse smícháme jogurty se smetanou a solí, směs přendáme do cedníku s plátýnkem, trochu překryjeme a cedník položíme na misku, která by měla mít na odkapávání pod cedníkem prostor, aby dobře odkapávala syrovátka po 24 hodin v lednici. Hotovou Lučinu si dáme do nějaké plastové krabičky a uložíme si jí v lednici. Měla by takto uchovaná vydržet docela dlouho/.
Poznámka k receptu na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem: Využívám domácí lučiny ze zdejšího receptu Bibinky do různých různých pomazánek a náplní ve studené kuchyni.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 06.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 200 g domácí lučiny 4 vejce 2 PL změklého másla pažitka, petrželka, sůl 1 a půl lžičky čerstvě nastrouhaného křenu sůl 6-8 rajčátek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|