|
Recept na Pstruh s bylinkami
Recept na Pstruh s bylinkami je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh s bylinkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pstruhy, 1 cibuľa, 300 g šampiňónov, olej, soľ, zväzok kôpru, zväzok petržlenovej vňate, 4 strúčiky cesnaku, 1 citrón + 1 citrón na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh s bylinkami
Recept na Pstruh s bylinkami: Pstruhy umyjeme a osušíme. Zvnútra aj zvonku ich pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Na oleji opražíme najemno narezanú cibuľu, pridáme plátky húb a dusíme, kým sa nevydusí všetka šťava. Pridáme prelisovaný cesnak a premiešame. Pripravíme si 4 kusy alobalu ( veľkosť na zabalenie 1 pstruha ). Na každý alobal dáme časť húb, na ne uložíme pstruha a bohato posypeme sekanými bylinkami. Navrch položíme 2 plátky masla. Pstruhy dobre zabalíme do alobalu. Zabalené pstruhy položíme na pekáč a pečieme v rúre 25 min pri teplote okolo 180 °C. Podávame v rozbalenom alobale ozdobené kolieskom citróna s pečenými alebo varenými zemiakmi.
Poznámka k receptu na Pstruh s bylinkami: hezký rybičkový receptík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh s bylinkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 11.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 pstruhy, 1 cibuľa, 300 g šampiňónov, olej, soľ, zväzok kôpru, zväzok petržlenovej vňate, 4 strúčiky cesnaku, 1 citrón + 1 citrón na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh s bylinkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh s bylinkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh s bylinkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|