Recept na Pstruh po mlynářsku
Recept na Pstruh po mlynářsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh po mlynářsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pstruzi 1 citron 1 chemicky neošetřený citron, sůl 2lžíce hl mouky 50g přepuštěného másla 100g másla 1 svazek petrželky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh po mlynářsku
Recept na Pstruh po mlynářsku: Pstruhy uvnitř a z venku omyjeme pod tekoucí vodou. Dobře osušíme papírovou utěrkou. Vymačkáme šťávu z citronu. Pstruhy pokapeme citronem uvnitř i z venku, potom osolíme. Na talíř nasypeme mouku a pstruhy v ní obalíme. Na velké pánvi rozhřejeme přepuštěné máslo a ryby na něm z každé strany asi 5min. opékáme. Tuk slijeme a na pánev přidáme 1lžici másla. Pstruhy na ně položíme, obrátíme a poté přendáme na předehřátou mísu. Petrželku omyjeme, osušíme a jemně nasekáme. Citron omyjeme , osušíme a nakrájíme na plátky. Zbylé máslo rozehřejeme v hrnci, až se spění tak přidáme petrželku. Máslo s petrželkou nalijeme na pstruha a poklademe plátky citronu. Jako příloha se hodí například nové brambory a okurkový salát.
Poznámka k receptu na Pstruh po mlynářsku: Váš recept je neúplný a patří se do mouky namíchat sušené v hmoždíři na prach drcené bílé houby jménem mlynářky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh po mlynářsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: drakanka (Blanka Graulichová)
- Datum vložení: 13.08.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 pstruzi 1 citron 1 chemicky neošetřený citron, sůl 2lžíce hl mouky 50g přepuštěného másla 100g másla 1 svazek petrželky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh po mlynářsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh po mlynářsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh po mlynářsku
|
|