|
Recept na Pstruh po Italsku
Recept na Pstruh po Italsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh po Italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na osobu: 1 menší pstruh, sůl lžíce mouky, pepř, jedno vejce, lžíce vody, strouhanka, 1 lžíce strouhaného sýra, olej na smažení, kousek másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh po Italsku
Recept na Pstruh po Italsku: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku. Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme po obou stranách dozlatova. Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.
Poznámka k receptu na Pstruh po Italsku: Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh po Italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: na osobu: 1 menší pstruh, sůl lžíce mouky, pepř, jedno vejce, lžíce vody, strouhanka, 1 lžíce strouhaného sýra, olej na smažení, kousek másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh po italsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh po Italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh po Italsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|