Recept na Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí
Recept na Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 pstruh 1/2 malého másla bylinková sůl (Just) 1 cibule 1 stroužek česneku citrónová štáva voda na podlévání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí
Recept na Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí: Pstruha důkladně omyjeme zvenku i zevnitř. Pokapeme citrónem, důkladně ze všech stran osolíme. Na drobná kolečka nakrájenou cibuli a nakrájený česnek vložíme do břicha a necháme nějakou dobu odležet (stačí 2 hodiny). Předehřejeme troubu na 200stupňů. Před pečením (absence grilu vůbec nevadí) vyjmeme česnek a do bříška vložíme trochu másla. Pstruha uložíme do alobalového lůžka (neuteče nám máslo ani šťáva) na pár kousků másla,které dáme i na vrch, zasypeme a obložíme zbylou cibulí. Pečeme podle velikosti pstruha (cca 30-50 min), občas mírně podléváme vodou.
Poznámka k receptu na Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí: Před tím, než cibuli použijete, ji zkuste, zda není hořká. Fotky nejsou, rybku jsem zpucovala než jsem stačila nafotit:(
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: LenaT (Lenka)
- Datum vložení: 16.08.2010
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 pstruh 1/2 malého másla bylinková sůl (Just) 1 cibule 1 stroužek česneku citrónová štáva voda na podlévání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí
|
|