RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně, recepty Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně, Provensálské, vepřové, medailonky, dvoj


Recept na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně

Recept na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600-800 vepřové plece, 2 větší cibule, 3 barevnější úzké a delší papriky, 1 vrchovatá lžíce mleté papriky, 2 lžíce Provensálského koření, 1 lžíce rajčatového protlaku, 100 ml 30% smetany, 100 ml zakysané smetany, 1 stroužek česneku, 2 lžíce hladké mouky, olej, sůl, citronová šťáva-nemusí být..

Provensálské vepřové medailonky s dvojí  paprikou  na smetaně
Zvětšit obrázek

Recept na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně

Recept na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně:
Z vepřové plece si nakrájíme menší medailonky, trochu naklepeme, osolíme a posypeme provensálským kořením. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, opečeme jí v hrnci na oleji, pak přidáme mletou papriku, hned medailonky a necháme které necháme opéct z obou stran, zalijeme menším množstvím vody, osolíme a dusíme. Pokud je třeba, doléváme vodu. Zatím co se nám maso dusí, nakrájíme si papriky na proužky, obě smetany si smícháme, přidáme mouku, ještě dolijeme vodou a našleháme. Až nám maso dost měkne, dáme připravenou papriku, ještě provensálské koření, rozmačkaný česnek, dusíme, až je paprika na skus(ne rozvařená!), zalijeme připravenou záklechtkou ze smetan a mouky, povaříme a mícháme, můžeme dosolit, nebo kdo by chtěl může dochutit citronovou Šťávou.

Poznámka k receptu na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně:
Další má improvizace, kterou budu zaručeně častěji opakovat a doporučuji vám vyzkoušet. Kdo má rád omáčky, může si přijít na své!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 28.05.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600-800 vepřové plece, 2 větší cibule, 3 barevnější úzké a delší papriky, 1 vrchovatá lžíce mleté papriky, 2 lžíce Provensálského koření, 1 lžíce rajčatového protlaku, 100 ml 30% smetany, 100 ml zakysané smetany, 1 stroužek česneku, 2 lžíce hladké mouky, olej, sůl, citronová šťáva-nemusí být.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Provensálské vepřové medailonky s dvojí paprikou na smetaně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist