Recept na Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová
Recept na Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg zralých broskví 2 jablka 4 mrkve cukr dle potřeby pro dospělé můžeme přidat ½ lžičky kyseliny citronové.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová
Recept na Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová: Mrkev, broskve i jablka oloupeme a nakrájíme na kousky. Dáme do velkého hrnce, podlijeme malým množstvím vody a pod pokličkou vaříme, dokud není mrkev měkká (jablka a broskve se do té doby rozvaří). Ponorným mixerem rozmixujeme na hladké pyré. Je-li přesnídávka málo sladká, vmícháme cukr dle chuti. Můžeme také přidat kyselinu citronovou (pro dochucení i konzervaci). Pyré přivedeme k varu a za stálého míchání krátce povaříme. Poté nalijeme do sklenic od přesnídávek, zavíčkujeme a sterilujeme při 85 °C 20 minut.
Poznámka k receptu na Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová: Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petram
- Datum vložení: 18.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 1 kg zralých broskví 2 jablka 4 mrkve cukr dle potřeby pro dospělé můžeme přidat ½ lžičky kyseliny citronové
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová
|
|