|
Recept na Předkrm pro Magdalenku
Recept na Předkrm pro Magdalenku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Předkrm pro Magdalenku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g vařených kuřecích prsíček mrkev řapíkatý celer 80 g Lučiny 50 g bílého jogurtu sůl, bílý pepř bílá ředkev.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Předkrm pro Magdalenku
Recept na Předkrm pro Magdalenku: Kuřecí prsa, očištěnou mrkev a řapíkatý celer nakrájíme na jemné nudličky (opravdu jemné, kdo si netroufá, tak ať mrkev nastrouhá na struhadle), přidáme Lučinu, osolíme a opepříme a povolíme jogurtem, můžeme zakápnout citronovou štávou a dáme odležet do lednice. Bílou ředkev očistíme a nakrájíme si plátky tenký jako papír, z nich vyřízneme vykrajovátkem na vánoční cukroví kolečka. Na dno vykrajovátka dáme plátek ředkve, naplníme směsí, přiklopíme dalším plátkem ředkve a opatrně vysuneme vykrajovátko nahoru, aby nám zbyla krásná bábovička. Uděláme na každou porci 2 bábovičky, ozdobíme bylinkami a přidáme toustový chléb.
Poznámka k receptu na Předkrm pro Magdalenku: Doufám, že se bude Magdalence zamlouvat :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Předkrm pro Magdalenku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 30.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 100 g vařených kuřecích prsíček mrkev řapíkatý celer 80 g Lučiny 50 g bílého jogurtu sůl, bílý pepř bílá ředkev
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na předkrm pro magdalenku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Předkrm pro Magdalenku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Předkrm pro Magdalenku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|