Recept na Pórek a chřest s hořčicovým přelivem
Recept na Pórek a chřest s hořčicovým přelivem je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Pórek a chřest s hořčicovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pór špargľa soľ horčica - obyčajná alebo kto má rád francúzska olej citrónová šťava štipka cukru čierne korenie - pepř pár kvapiek teplej vody množstvá neuvádzam - primerane.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pórek a chřest s hořčicovým přelivem
Recept na Pórek a chřest s hořčicovým přelivem: Pór umyjeme a nakrájame na "špalíčky", špargľu olúpeme. Pár minút povaríme. Necháme odkvapkať. Na tanieri prelejeme prelivom. Preliv - k horčici po kvapkách pridávame olej, miešame, osolíme, okoreníme, zriedime citrónovou šťavou, príp. ochutíme štipkou cukru, vlažnou vodou po troche zriedime.
Poznámka k receptu na Pórek a chřest s hořčicovým přelivem: Moja obľúbená pochúťka. Mám k tomu rada hrianky na sucho.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pórek a chřest s hořčicovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 04.07.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: pór špargľa soľ horčica - obyčajná alebo kto má rád francúzska olej citrónová šťava štipka cukru čierne korenie - pepř pár kvapiek teplej vody množstvá neuvádzam - primerane
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pórek a chřest s hořčicovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pórek a chřest s hořčicovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pórek a chřest s hořčicovým přelivem
|
|