Recept na Pomazánka z tresčích jater a lučiny
Recept na Pomazánka z tresčích jater a lučiny je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Pomazánka z tresčích jater a lučiny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
70g másla 100g sýra Lučina 100g tresčích jater 1 malá cibule 2 sterilované okurky sůl worcester petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomazánka z tresčích jater a lučiny
Recept na Pomazánka z tresčích jater a lučiny: Změklé máslo vyšleháme s lučinou, přidáme rozsekaná tresčí játra i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, drobně posekané okurky, sůl, worcester a sekanou petrželku. Vše našleháme.
Poznámka k receptu na Pomazánka z tresčích jater a lučiny: Krásné - a foto taky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomazánka z tresčích jater a lučiny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 17.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 70g másla 100g sýra Lučina 100g tresčích jater 1 malá cibule 2 sterilované okurky sůl worcester petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomazánka z tresčích jater a lučiny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomazánka z tresčích jater a lučiny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomazánka z tresčích jater a lučiny
|
|