|
Recept na Podzimní václavkový hrnec
Recept na Podzimní václavkový hrnec je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Podzimní václavkový hrnec budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g podpňoviek ( václaviek ), 5 zemiakov, 100 g údenej slaniny, 1 veľká cibuľa, 500 g miešanej zeleniny ( akákoľvek podľa chuti ), 2 lyžice paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, pažitka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Podzimní václavkový hrnec
Recept na Podzimní václavkový hrnec: Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Pridáme na hrubšie mesiačiky narezanú cibuľu a krátko orestujeme. Vložíme na kocky narezané zemiaky a narezané podkovky, osolíme, okoreníme a púodlejeme trochou vody. Prikryté dusíme skoro do mäkka. Potom vložíme narezanú zeleninu, ochutíme pretlakom a dusíme ešte 10 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Hotové jedlo na tanieri posypeme sekanou pažitkou.
Poznámka k receptu na Podzimní václavkový hrnec: Ako zeleninu možno použiť všetko, čo máte po ruke a je vám po chuti. Ja som použila všetko, čo som ako posledné pozberala zo záhrady : malé tekvičky, ačokču, žltú tekvicu, papriku, mrkvu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Podzimní václavkový hrnec, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 08.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 500 g podpňoviek ( václaviek ), 5 zemiakov, 100 g údenej slaniny, 1 veľká cibuľa, 500 g miešanej zeleniny ( akákoľvek podľa chuti ), 2 lyžice paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, pažitka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na podzimní václavkový hrnec,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Podzimní václavkový hrnec - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Podzimní václavkový hrnec
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|