|
Recept na Plněný bůček v pomalém hrnci
Recept na Plněný bůček v pomalém hrnci je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Plněný bůček v pomalém hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g libového bůčku,1 plátek šunky,1 nožička párku,sýr eidam nebo něco podobného,sardelová pasta,,koření podle vlastního výběru1 cibule,1 řepík celeru,4 žampiony,půl sáčku zmražené Mexické směsi,sůl,lžička hladké mouky na zahuštění,olej na vystříkání hrnce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný bůček v pomalém hrnci
Recept na Plněný bůček v pomalém hrnci: Do bůčku vyřízneme kapsu,kterou potřeme sardelovou pastou,položíme šunku,párek a sýr.Kapsu zavřeme a zajistíme párátky nebo špejlí.Pomalý hrnec vystříkáme olejem,dáme cibuli nakrájenou na proužky,na ní maso a zasypeme celerem nakrájeným na kousky a žampiony,ještě trochu okořeníme,mírně posolíme a pomalíme 3 hod.Po této době maso vyjmeme a zeleninu zahustíme lžičkou mouky rozmíchané ve vodě.
Poznámka k receptu na Plněný bůček v pomalém hrnci: Pomalý hrnec je u mě jednička. Takové španělské ptáčky se nerozvaří ani nepřipečou a maso je úžasné. Bůček určitě vyzkouším, jen si nedovedu představit chuť sardelové pasty v kombinaci s celerem (ten u nás nikdo nejí, tak budu muset experimentovat). Bodík za zajímavý recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný bůček v pomalém hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jikotka (Jiřina)
- Datum vložení: 23.09.2011
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 500g libového bůčku,1 plátek šunky,1 nožička párku,sýr eidam nebo něco podobného,sardelová pasta,,koření podle vlastního výběru1 cibule,1 řepík celeru,4 žampiony,půl sáčku zmražené Mexické směsi,sůl,lžička hladké mouky na zahuštění,olej na vystříkání hrnce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný bůček v pomalém hrnci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný bůček v pomalém hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný bůček v pomalém hrnci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|