|
Recept na Plněné žampiony ve slanině
Recept na Plněné žampiony ve slanině je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Plněné žampiony ve slanině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
• asi 30 ks menších žampionů • 20 dkg plátků anglické slaniny (čím delší plátky, tím líp) • 0,5 kg mletého vepřového masa • sůl, pepř, česnek na ochucení masa • 1 celé vajíčko • 1 houska z předešlého dne • trochu mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné žampiony ve slanině
Recept na Plněné žampiony ve slanině: Housku natrháme na malé kousky a namočíme jí do mléka. Mezitím si očistíme česnek a žampiony (odřízneme nožičku a odstraníme slupku z kloboučku). Housky vymačkáme, přidáme k nim maso, celé vajíčko, sůl, pepř a nadrcený česnek. Důkladně propracujeme. Do každého žampionu natlačíme masovou hmotu a navršíme co nejvíc to půjde, aby nám vznikl kulatý tvar (dolní půlka žampion-horní půlka maso). Obalíme každou takovou kuličku ve slanině, jejíž konce necháme na spodní části žampionu. Pečeme kolem 50 min v předehřáté troubě na 170°C (horkovzdnušná 150°C). Dobrou chuť! :o)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné žampiony ve slanině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: marta-b
- Datum vložení: 14.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: • asi 30 ks menších žampionů • 20 dkg plátků anglické slaniny (čím delší plátky, tím líp) • 0,5 kg mletého vepřového masa • sůl, pepř, česnek na ochucení masa • 1 celé vajíčko • 1 houska z předešlého dne • trochu mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné žampiony ve slanině,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné žampiony ve slanině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné žampiony ve slanině
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|