|
Recept na Plněná "býčí srdce"
Recept na Plněná "býčí srdce" je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Plněná "býčí srdce" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
dve velke paradajky \\\'bycie srdcia\\\' 300 g chudeho hovadzieho masa (z krku) 3 strapcove paradajky 1 velka cibula 2pl paradajkoveho pretlaku 2 struciky cesnaku 2 pl petrzlenovej vnate 50 g parmezanu niekolko listkov bazalky bobkovy list sol cerstvo namlete cierne korenie olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněná "býčí srdce"
Recept na Plněná "býčí srdce": Z velkych paradajok, tzv. bycich srdc, odkrojime vrch, vyberieme duzinu. Na oleji orestujeme dozlata nadrobno nasekanu cibulu, pridame pokrajane strapcove paradajky a duzinu z bycich srdc, paradajkovy pretlak, prelisovany cesnak. Restujeme asi 5 minut, pridame mlete maso, bobkovy list, osolime a okorenime. Vsetko spolu restujeme, kym sa suroviny neprepoja. potom vyberieme bobkovy list, osolime, primiesame posekanu petrzlenovu vnat a naplnime bycie srdcia. Priklopime odkrojene vrsky. zmes, ktora sa nevosla do paradajok, ulozime okolo nich. Postruhame parmezan na listky a poukladame na paradajky. Pecieme asi 15 minut pri 180 stupnoch. Po upeceni ozdobime listkami bazalky a listkami parmezanu.
Poznámka k receptu na Plněná "býčí srdce": dakujem, maris, mzslim, ze vsetky paradajky s pevnou duzinou sa mozu hodit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná "býčí srdce", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 30.07.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: dve velke paradajky \\\'bycie srdcia\\\' 300 g chudeho hovadzieho masa (z krku) 3 strapcove paradajky 1 velka cibula 2pl paradajkoveho pretlaku 2 struciky cesnaku 2 pl petrzlenovej vnate 50 g parmezanu niekolko listkov bazalky bobkovy list sol cerstvo namlete cierne korenie olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná "býčí srdce",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná "býčí srdce" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná "býčí srdce"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|