|
Recept na Pikantní žraločí steaky
Recept na Pikantní žraločí steaky je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pikantní žraločí steaky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350g žraločích steaků, sůl, citrón nebo limetka, sójová omáčka, ústřicová omáčka, chili omáčka, olej, koření na ryby.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní žraločí steaky
Recept na Pikantní žraločí steaky: Z oleje, sójové, ústřicové a chili omáčky a oblíbeného koření na ryby uděláme marinádu. Steaky osolíme a zlehka pokapeme limetkou nebo citrónem (ne moc). Steaky potřeme marinádou a necháme v chladu několik hodin uležet. Poté opékáme na pánvi nebo grilujeme.
Poznámka k receptu na Pikantní žraločí steaky: Je to opravdu dobré maso a není tak cítit rybinou. Pozor na sůl, sójová i ústřicová omáčka už slané jsou. Kdo nesežene ústřicovou, tak dá víc sójové.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní žraločí steaky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aanicka (Anna Kubincová)
- Datum vložení: 25.07.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 350g žraločích steaků, sůl, citrón nebo limetka, sójová omáčka, ústřicová omáčka, chili omáčka, olej, koření na ryby
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní žraločí steaky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní žraločí steaky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní žraločí steaky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|