RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní pánev na mexický způsob

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní pánev na mexický způsob, recepty Pikantní pánev na mexický způsob, Pikantní, pánev, na, mexický, způsob


Recept na Pikantní pánev na mexický způsob

Recept na Pikantní pánev na mexický způsob je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Pikantní pánev na mexický způsob budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g mletého masa 2 nožičky pikantní klobásy (nejlépe chorizo) 1 cibule 1 červená paprika 1 konzerva červených fazolí (možno i v chilli omáčce) 1 konzerva loupaných rajčat 2 stroužky česneku 6 sušených rajčat v oleji 1 lžička mleté sladké papriky 1/2 lžičky mletého chilli 1 bobkový list 1 lžíce hnědého cukru 1 lžička octa sůl.

Pikantní pánev na mexický způsob
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní pánev na mexický způsob

Recept na Pikantní pánev na mexický způsob:
Velkou pánev rozpálíme a vhodíme do ní na kolečka nakrájenou klobásu, kterou nasucho opečeme dohněda. Přidáme na kostičky pokrájenou cibuli a ještě asi 5 minut opékáme. Do tohoto základu přidáme mleté maso, které budeme restovat asi 20 miut za průběžného obracení a rozmělňování vařečkou. Během restování přisypeme papriku, chilli, bobkový list a osolíme. Když je maso téměř hotové, přidáme pokrájenou červenou papriku, naložená rajčata pokrájená na proužky, konzervu loupaných rajčat, hnědý cukr a ocet. Podusíme ještě asi 10 minut a na úplný závěr přidáme fazole, které v pokrmu jen prohřejeme. Dochutíme solí, pepřem, octovým střikem, případně chilli. Můžeme přisypat nasekanou zelenou petrželovou nať. Podáváme s rýží, polentou nebo s oblíbeným pečivem.

Poznámka k receptu na Pikantní pánev na mexický způsob:
Jde o kombinaci chilli con carne a předpisu na "pikantní fazolový hrnec" z jednoho ze starších vydání časopisu Apetit. Uvařeno na přání mého manžela k jeho svátku v předvečer konce roku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní pánev na mexický způsob, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 01.03.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 500 g mletého masa 2 nožičky pikantní klobásy (nejlépe chorizo) 1 cibule 1 červená paprika 1 konzerva červených fazolí (možno i v chilli omáčce) 1 konzerva loupaných rajčat 2 stroužky česneku 6 sušených rajčat v oleji 1 lžička mleté sladké papriky 1/2 lžičky mletého chilli 1 bobkový list 1 lžíce hnědého cukru 1 lžička octa sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní pánev na mexický způsob, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní pánev na mexický způsob - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní pánev na mexický způsob

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist