|
Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka
Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
12-14 plátků plátků eidamu 200 g nivy nebo jiného sýra s plísní 100 g pomazánkového másla 2 tavené sýry Apetito 1 malý balíček vypeckovaných zelených oliv/můžou se dát i nasekané vlašské ořechy/ strouhaný sýr na posypání červená papriková pasta /ńebo sypká červená pálivá paprika/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka
Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka: Na náplň si nejdříve nastrouháme nahrubo nivu, přidáme ostřejší paprikovou pastu, pomazánkové máslo a tavené sýry. Podle chuti dochutíme. Náplň umícháme do hustší konzistence. Olivy propláchneme a pokrájíme na menší kousky. Na plech si připravíme alobal nebo pečící papír. Sýrové plátky na něj poklademe tak, aby se překrývaly zhruba o 1 cm. Troubu předehřejeme na 170-180 stupňů a plech s plátky do trouby vložíme na pár minut, až se plátky v místech překrytí spojí. Plech se sýrem vyndáme z trouby a po chvilce vychladnutí, potřeme změklé sýrové plátky náplní z nivy a ostatních surovin, poklademe olivami a zavineme do roládky. Potřeme na povrchu červenou pikantní paprikovou pastou a posypeme strouhaným sýrem. Dáme do chladu do druhého dne. Zdobíme petrželkou apod.Podáváme s pečivem, podle chuti.
Poznámka k receptu na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka: Je to výborné občerstvení k posezení. Je sice velmi známé,ale snažila jsem se změnit náplň. Pokrájené olivy se dají nahradit vlašskými ořechy, což je pak opravdová delikatesa.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 31.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 12-14 plátků plátků eidamu 200 g nivy nebo jiného sýra s plísní 100 g pomazánkového másla 2 tavené sýry Apetito 1 malý balíček vypeckovaných zelených oliv/můžou se dát i nasekané vlašské ořechy/ strouhaný sýr na posypání červená papriková pasta /ńebo sypká červená pálivá paprika/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|