|
Recept na Pekařský předkrm
Recept na Pekařský předkrm je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Pekařský předkrm budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g pomazánkového másla, 2 lžičky sardelové pasty, 2 lžičky, hořčice, 250 g různého masa (zbytky pečeně vepřové, drůbeží, hovězí, ze zvěřiny, rostbífu apod.), 2 sterilované okurky, 4 vejce vařená natvrdo, mletý pepř, sůl, několik žemlí nebo veka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pekařský předkrm
Recept na Pekařský předkrm: Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce. Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce. Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.
Poznámka k receptu na Pekařský předkrm: Nechat dobře vychladit!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pekařský předkrm, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: honzam
- Datum vložení: 04.04.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 250 g pomazánkového másla, 2 lžičky sardelové pasty, 2 lžičky, hořčice, 250 g různého masa (zbytky pečeně vepřové, drůbeží, hovězí, ze zvěřiny, rostbífu apod.), 2 sterilované okurky, 4 vejce vařená natvrdo, mletý pepř, sůl, několik žemlí nebo veka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pekařský předkrm,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pekařský předkrm - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pekařský předkrm
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|