|
Recept na Pečený bůček, marinovaný v harrise
Recept na Pečený bůček, marinovaný v harrise je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečený bůček, marinovaný v harrise budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1000 g vykosteného prerasteného bôčika bez kože, 6-8 strúčikov cesnaku pokrájaného na klinky, soľ, harrisa - recept tu, 4 cibule pokrájané na 1/4-iny, 1000 g očistených zemiakov pokrájaných na 1/2-iny, 3 PL bravčovej masti, voda na podliatie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený bůček, marinovaný v harrise
Recept na Pečený bůček, marinovaný v harrise: Večer pred pečením bôčik husto prešpikujeme cesnakom, nasolíme a výdatne potrieme harrisou. Odložíme na noc do chladničky.Vyberieme, obložíme cibuľou, pridáme masť, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme v trúbe na 170 stupňov/1 hodinu za prelievania vypečenou šťavou a podlievania vodou. 20 minút pred koncom pečenia odstránime alobal, pridáme zemiaky, ktoré osolíme, teplotu zvýšime na 220 stupňov a dopečieme do chrumkava. Vyberieme, necháme odpočinúť a bôčik nakrájame na plátky. Na osobu podávame 2 plátky mäsa. Za tepla podávame s opečenými zemiakmi a kapustovo-paprikovým šalátom, za studena podávame s chlebom a paprikami, paradajkami a kyslými uhorkami.
Poznámka k receptu na Pečený bůček, marinovaný v harrise: Zdroj: vlastný recept, nebojte sa harrisy, bôčik je lahodne pikantný.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený bůček, marinovaný v harrise, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 26.12.2010
- Počet porcí: 1 dávka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1000 g vykosteného prerasteného bôčika bez kože, 6-8 strúčikov cesnaku pokrájaného na klinky, soľ, harrisa - recept tu, 4 cibule pokrájané na 1/4-iny, 1000 g očistených zemiakov pokrájaných na 1/2-iny, 3 PL bravčovej masti, voda na podliatie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený bůček, marinovaný v harrise,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený bůček, marinovaný v harrise - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený bůček, marinovaný v harrise
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|