RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou, recepty Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou, Pečené, vepřové, ocásky, petrželovou, omáčkou


Recept na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Recept na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kusy vepřových ocásků s kostí( o váze cca 350- 400g) 2 velké petržele 150g slaniny 1 celá palice česneku 150ml smetany na vaření čerstvá zelená petrželka sůl.

Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Recept na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou:
Slaninu si nakrájíme na kostičky, petržel na menší kousky. V pekáčku si nasucho vyškvaříme slaninu, přidáme petržel a cca 5 minut restujeme na mírném ohni. Maso pouze osolíme a vložíme do pekáčku spolu s na poloviny rozříznutou palicí česneku. Podlijeme mírně vodou, přiklopíme a vložíme do trouby rozpálené na 220C. Přikryté pečeme cca 45 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Po uplynuté době pekáč odkryjeme a maso z obou stran necháme opéct. Maso vyjmeme a udržujeme jej v teple. Do výpeku vymačkáme upečený česnek, podlijeme ještě vodou a provaříme. Vše rozmixujeme ponorným mixérem, vlijeme smetanu, dochutíme a opět provaříme. Nakonec vmícháme posekanou zelenou petrželku. Maso servírujeme buď obrané od kosti nebo pro ty, kteří rádi maso obírají od opečené kosti, servírujeme i s ní.

Poznámka k receptu na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou:
maiva:Moc ti děkuju, ráda tě tady vidím

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 20.12.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 2 kusy vepřových ocásků s kostí( o váze cca 350- 400g) 2 velké petržele 150g slaniny 1 celá palice česneku 150ml smetany na vaření čerstvá zelená petrželka sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist