Recept na Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Recept na Parmice pečené na másle a rozmarýnu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Parmice pečené na másle a rozmarýnu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 parmice nachové - kuchyňsky upravené 4 lžíce másla 1 lžička sušeného rozmarýnu (čerstvě podrceného v hmoždíři) 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce pomerančové šťávy několik větviček čerstvého rozmarýnu sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Recept na Parmice pečené na másle a rozmarýnu: Ryby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou a pomerančovou šťávou. Necháme trochu zchladnout a nalijeme na parmice. Přidáme čerstvý rozmarýn a necháme marinovat cca 2 hodiny. Poté ryby opečeme na rozpálené pánvi dohněda a přendáme do trouby, vyhřáté na 180°C na 20-30 minut. Průběžně podléváme malým množstvím horké vody.
Poznámka k receptu na Parmice pečené na másle a rozmarýnu: Má kosti? =))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Parmice pečené na másle a rozmarýnu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 08.08.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 parmice nachové - kuchyňsky upravené 4 lžíce másla 1 lžička sušeného rozmarýnu (čerstvě podrceného v hmoždíři) 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce pomerančové šťávy několik větviček čerstvého rozmarýnu sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na parmice pečené na másle a rozmarýnu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Parmice pečené na másle a rozmarýnu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Parmice pečené na másle a rozmarýnu
|
|